Ana Sayfa > Sıkça Sorulan Sorular

İlçe merkezine 32 km uzaklıktadır.

Öğretmenler tarafından ayarlanan özel servis ile gelinip gidiliyor.

Bulanık merkezde kalmaktadırlar.

Sınıflar ortalama 10 kişiden oluşmaktadır.

Soba kullanılmaktadır ve Milli eğitim tarafından verilen okul hizmetlisi sobaları yakmaktadır.

Senelik 30 puan verilmektedir.

05067110301 - Ömer Çoban

Ev bulmada sorun yaşamazsınız. Evlerin ısınma şekli merkezi kömür kaloriferidir. Bu sene Bulanık'a Doğal gaz gelmektedir. Bayanlar için özel apart tipi yurtlar vardır.

Doğrudan Bulanık'a gelen yerl firmalar vardır. Bunlar YeşilMuş Ovası, Lider Muş Tur, Muş Yolu firmalarıdır. Bunların dışında Kamilkoç, Metro gibi firmalar da Muş otogarına gelmektedir. Otogara geldikten sonra Bulanık'a gelen servislere veya otobüslere binerek ilçeye gelebilirsiniz.Van ve Bitlis otobüs firmaları da Muş'a gelmektedir. Biletinizi firmaların yerlerinden veya internet üzerinden de satın alabilirsiniz.

Göreve başlama için gerekli belgeri İlçe Milli Eğitimin web sitesinde bulabilirsiniz.  http://bulanik.meb.gov.tr/

İlçe Milli Eğitim telefon numarası: 0436 311 20 25

Gerekli belgeleri İlçe Mem'e teslim etmeden önce Halkbankasında hesap açtırmanız yararlı olacaktır.

İlçe Milli Eğitim'e taksiyle giderseniz iyi olur. Yürüyerek gitmek yorabilir sizi.

Köyümüz ortalama 50 haneden oluşmaktadır. Giderek göç veren bir köydür.Köyde, okul ve cami dışında başka  bir kamu binası yoktur. Küçük bir köydür.

Köyün Kürtçe ismi "Arincik" olarak geçmektedir.